Főzzünk együtt!
a Svábházban
2016. november 18. péntek 18 óra
„Ma szuvidálunk!”
A solymári Svábházban
Bayer Fruzsina irányításával együtt főzhetünk.
Az est során szuvidált
csirkemellet készítünk karfiolpürével, blansírozott pagoda karfiollal és vajban
sült sárgarépával. Miközben főzünk, aszalt szilvás pulykamáj pástétomot saját sütésű kenyérrel eszegetünk.
Mi is az a szuvidálás? Egy francia séf Albert Roux 1983-ban Dél-Franciaországban üzemet alapított,
amely olcsó sous vide étellel látta el a Francia Államvasutakat és a British
Airways légitársaságot. Ezt a módszert átvette a csúcsgasztronómia. Fruska
megmutatja nekünk, hogyan lehet ezt az eljárást egyszerűen a hétköznapokba átültetni.
|
Gyertek, főzzünk együtt!
Regisztrációhoz kötött!
2000.-Ft/fő Érdeklődés: bauernhaus@solymar.hu Telefon:
(30)197 4963
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése