Oldalak

2016. november 15., kedd

Fruzsi főz!




Főzzünk együtt!
a Svábházban
2016. november 18. péntek 18 óra
„Ma szuvidálunk!”



A solymári Svábházban Bayer Fruzsina irányításával együtt főzhetünk.
Az est során szuvidált csirkemellet készítünk karfiolpürével, blansírozott pagoda karfiollal és vajban sült sárgarépával. Miközben főzünk, aszalt szilvás pulykamáj pástétomot saját sütésű kenyérrel eszegetünk.
           

 Mi is az a szuvidálás? Egy francia séf Albert Roux 1983-ban Dél-Franciaországban üzemet alapított, amely olcsó sous vide étellel látta el a Francia Államvasutakat és a British Airways légitársaságot. Ezt a módszert átvette a csúcsgasztronómia. Fruska megmutatja nekünk, hogyan lehet ezt az eljárást egyszerűen a hétköznapokba átültetni.

Az ételhez illő prémium magyar borokat Somlai Tamás, a Borháló tulajdonosa ajánlotta. 

Gyertek, főzzünk együtt!







Regisztrációhoz kötött!
2000.-Ft/fő Érdeklődés: bauernhaus@solymar.hu  Telefon: (30)197 4963

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése